fbpx
Selecteer een pagina

Sisterhood Community

 

‘Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!’

Dé community voor het manifesteren van je droomleven.

Stel: Tijd, geld en energie spelen geen rol. Wát zou je dan doen met je leven?

Misschien zou je huis en haard verlaten om die lang gekoesterde wereldreis te gaan maken.

Misschien zou je een einde maken aan die vastgelopen relatie.

Misschien zou je je energieslurpende baan opzeggen en voor jezelf beginnen.

Misschien zou je die studie gaan doen die je zó graag zou willen doen.

Of misschien zou je wel helemaal stoppen met werken en vrijwilligerswerk gaan doen in een ontwikkelingsland.

Wat het ook is…

Ontwikkel de beste versie van jezelf

9

Zou jij meer uit het leven willen halen en jezelf fitter, vrolijker en blijer willen voelen?

9

Merk je dat je steeds opnieuw belemmerd wordt door je eigen overtuigingen om écht te doen waar jij blij en gelukkig van wordt?

9

Wil je graag meer bewegen, gezonder leven en positief denken, maar val je steeds terug in oude gewoontes en patronen?

9

Zou je graag meer rust in het dagelijks leven willen ervaren maar weet je gewoon echt niet hóe?

9

Verlang je naar een leven met meer rust, plezier en voldoening?

9

Wil je losbreken uit oude patronen en jezelf nieuwe, gezonde gewoontes aanleren?

9

Ben je bereid om in jezelf te investeren en nu voor eens en voor altijd je systeem te resetten zodat het steeds makkelijk wordt om de beste versie van jezelf te ZIJN?

Bevrijd jezelf van zelfsabotage

en leef je mooiste leven!

Zelfsabotage is een beschermingsmechanisme van het ego om je veilig te houden. Het ego is erop gericht om in het hier en nu kortstondig plezier te ervaren en pijn te vermijden, maar dat is niet per sé wat je nodig hebt om écht gelukkig te zijn.

 

In de sisterhood helpen wij je om oude patronen te doorbreken en jezelf nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren die bijdragen aan het leven van je mooiste leven.

Ik doe mee!

“Zusters. Zusters zijn er. Tijd en afstand maken niet uit. Een zuster is altijd binnen bereik als je haar nodig hebt. En als je alleen door dat eenzame dal moet gaan, zullen vrouwen in je leven aan de rand staan om je aan te moedigen, voor je te bidden en je aan het einde net open armen te ontvangen. Soms lappen ze de regels aan hun laars en lopen ze naast je. Deze vrouwen zijn een zegen in je leven. De wereld zou niet hetzelfde zijn zonder deze verbondenheid tussen vrouwen.”

Sisterhood Membership

In dit membership staan verbinding met jezelf en de vrouwen om je heen centraal.

Onze intentie met dit membership is om zoveel mogelijk vrouwen in hun ware kracht te zetten. Om je te laten ervaren dat jíj de creator van je leven bent en in staat bent om je mooiste leven te léven. Wij geven je de informatie, tools en know-how om het beste uit jeelf en uit je leven te halen, maar jij moet het DOEN. Onze liefdevolle, inspirerende community geeft je steeds opnieuw de inspiratie, motivatie en wilskracht om door te gaan, óók als het even moeilijk wordt.

 

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen

Lees hieronder de ervaringen van andere vrouwen 

Review Kathleen

Lieve Gwen & Anouk, graag wil ik jullie bedanken voor dit super initiatief, jullie zijn allebei geweldig in wat jullie doen en blijf jullie inspiratie doorgeven in de Sisterhood, wij kunnen er alleen maar beter van worden 🤗 ik heb mijn zelfvertrouwen teruggevonden en dat heeft me als het ware een boost gegeven, ik ben goed zoals ik ben en dat hoeft niet noodzakelijk bevestigd worden door goed te doen voor anderen, goed doen voor mezelf voelt zo bevrijdend en juist. Niet meer wegvluchten maar thuiskomen bij mezelf, dat is wat ik te vieren heb vandaag. Dit wou ik nog even delen met iedereen, voor de camera lukte me dat nog niet haha, komt nog wel 😉 fijn WE nog iedereen en blijf werken aan jullie allerbeste versie! Tot binnenkort 😍🥰🙏🏻

Review Kim

 De dag heel goed en rustig begonnen.. echt zoals ik zou willen. Ook het gesprek van Anouk was super! Geeft me zoveel goesting om aan mezelf te werken !! Na de werkdag wel weer minder energie en savonds lastig moment! Gelukkig met vriendin nog gaan wandelen waardoor ik er weer wat doorkwam! Nu nog avondmeditatie! 😘 dankjewel voor de vele tips en inspiratie!!! Ik ben echt heel blij me toch te hebben ingeschreven!! Heb eerst nog getwijfeld door de moeilijke periode nu.

Review Arrianne

Want weet je wat me opvalt, dat jullie zulke geweldige community builders zijn. Ik ben verslaafd aan jullie 30 dagen idee. Wat een verschil als de host (zoals jullie saampjes) je aan de hand neemt en het enthousiasme ook deelt. Ik leer van jullie nu ook hoe belangrijk dit aspect is. Zelf sta ik op het punt om ook een betaalde groep te beginnen en ga dit dus meenemen. Ik moet alleen nog even oefenen op mijn camera skills, want aan die van jou kan ik echt niet tippen. Wat ben jij een natuurtalent!!! Ik vind het allemaal zou mooi en leuk dat ik moeite krijg om me op mijn werk te focussen. Je zou bijna denken dat ik mijn werk niet leuk vind, maar niets is minder waar. Ik voel echter dat al deze tijd die ik in mezelf investeer zich zakelijk ook gaat terug verdienen. Dus het lijkt of deze 30 dagen nu even meer aandacht vragen dan ik had bedacht. Ik snap alleen nog steeds niet hoe Anouk en Gwen dit weten te bewerkstelligen. Het is geweldig!

Review Katrien

Mijn successen vieren… Hoewel ik sommige dagen het gevoel had niet goed bezig te zijn, ben ik sinds de start van de challenge :
🙏 Niet meer in slaap gevallen bij TV op de bank
🙏 Drink ik plots veel water en vind het zelfs weer lekker. Nooit gedacht.
🙏 Eet ik elke dag weer een stukje fruit. Lang geleden!
🙏 At ik niet bij elke koffie iets zoets, maar wel bij enkele. En dat mag..
🙏 Beleefde ik heel wat digital detox momenten. Wat een bevrijding!
🙏 Heb ik elke dag gemediteerd. Nu ja of toch iets dat daarop lijkt
Wow. Als ik dat letterlijk even op een rijtje zet, schrik ik toch wel en vergeet ik eventjes wat er deze week allemaal niet is gebeurd🙏 Fijn weekend, iedereen ☀️

Review Yvonne

Ik ben Anouk en Gwen zo dankbaar dat ze het 30-daags experiment met meer mensen hebben willen delen, want voor mij heeft het zo veel verschil gemaakt. Ik heb niet per se meer energie, maar wel veel meer zin om op te staan. De communicatie tussen mijn partner en mij is stukken beter. Ook op fysiek vlak gaan dingen beter. Ik ben me veel bewuster van dingen en doordat ik dat ben kan ik daar ook wat mee. Ik merk dat ik iedere week vooruit ga en niet meer op hetzelfde level blijf hangen en dat is heel fijn om te merken. Ga zo door alstjeblieft!

Ik ben heel blij dat er mensen zijn zoals jij en Gwen die dit soort dingen doen. Vanuit een goede intentie, vanuit je hart. Ik ken jullie als personen die niet zomaar iets doen maar zich echt verdiepen in waar jullie mee bezig zijn. Ik hoop echt dat jullie heel veel mensen gaan bereiken, zodat je de mensen kan helpen die het zo hard nodig hebben. Mij hebben jullie heel fijn geholpen. Dankjewel!

Waarom dit membership?

Als je een ander leven voor jezelf wenst dan je nu hebt, dan zul je dingen anders moeten doen. Als er iets is dat móet veranderen, ben jij de enige die het kán veranderen.  

In verbinding met je essentie

Waar wordt jíj gelukkig van. Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wij helpen je om in verbinding te komen met je essentie, zodat je een leven voor jezelf kunt gaan creëren waar je écht gelukkig van wordt. Niet straks dan, maar NU. Wat heb jij nu nodig om meer rust, plezier en voldoening in het dagelijks leven te ervaren? Welke eigenschappen mag jij gaan ontwikkelen om de beste versie van jezelf te ZIJN?

w

Het verschil tussen weten en doen

Je wéét wel dat je bepaalde dingen anders zou moeten doen, maar je doet het niet. Dat komt omdat je onderbewuste blijkbaar toch meer nadelen ziet in het veranderen van gedrag dan de voordelen die het zou opleveren. Met de tools uit de sisterhood ga je ervaren wat het verschil is waardoor het steeds makkelijk wordt om andere keuzes te maken. Je krijgt bewijs dat het écht beter is om te veranderen.

U

Controle en commitment

Je bent sneller geneigd om iets nieuws vol te houden als er een bepaalde vorm van controle is dan wanneer je volledig op jezelf bent aangewezen. Je smokkelt makkelijker als niemand kijkt. In de Sisterhood bieden we een veilige plek om elkaars successen te vieren, elkaar te motiveren als het even moeilijk wordt en inspiratie te delen om het eens van een andere kant te bekijken.

Samen is alles leuker

De grootste kracht van de Sisterhood is de community. Een veilige, liefdevolle groep van prachtige vrouwen die allemaal het beste met elkaar voor hebben. Samen kunnen we iedere uitdaging aan. Wij zijn er voor je als je ons nodig hebt. We huilen samen, lachen samen, vieren onze successen samen leren samen van onze fouten en groeien samen. Empower us to empower others!

Ik heb een geschiedenis met depressies. Medicijnen en pshygoloog hebben me niet gebracht wat jullie me brengen. Ik weet natuurlijk niet of ik er destijds genoeg mee geressoneerd zou hebben met wat jullie doen maar ik weet wel zeker dat de mate van steun die ik bij jullie ervaar verschil hadden gemaakt.

Yvonne

Wat kan je verwachten?

Toegang tot de Sisterhood Community

Je krijgt toegang tot een fantastische groep bondgenoten. In deze groep houden we dagelijks contact. We vieren elkaar successen, motiveren elkaar als het even moeilijk wordt en delen inspiratie om het eens vanuit een andere hoek te bekijken. We geven praktische tips en tools en stellen waar nodig de doelen en strategieën bij.

Praktische tools

In de sisterhood delen we talloze praktische tools om meer uit jezelf en uit je leven te halen. Aan de hand van werkboeken, journals, checklists kom je dieper tot de kern van wat je écht wilt en hoe je dat op een leuke en praktische manier kunt toepassen in het dagelijks leven. Het gaat er immers niet om wat je wéét, maar om wat je DOET.

Bibliotheek vol wijsheid

In de Sisterhood vindt je een waardevolle bibliotheek vol wijsheid op het gebied van zelfontwikkeling. In de vorm van blogs, podcasts, boekenlijsten en video’s bieden we meer dan genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan met jouw persoonlijke proces.

Magical Moon-meetings

Iedere nieuwe maan en volle maan doen we een waardevolle live online meeting in de Sisterhood Community Facebook-groep. Tijdens deze lives delen Anouk en Gwen waardevolle inzichten en inspiratie.

Yoga en meditatielessen

Yoga en meditatie zijn fantastische vormen om in contact te komen met je zelf en je werkelijke behoeften. In de Sisterhood krijg je toegang tot verschillende yoga en meditaties die je kunt toepassen. Ervaar wat yoga en meditatie voor jou en je bewustzijn kunnen doen.

Waardevolle e-courses en trainingen

De sisterhood bevat een aantal livechanging e-courses en trainingen. Dit zijn (video-)trainingen van meestal meerdere modules, waarbij we de verdieping ingaan op één van de onderwerpen, gericht op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hierbij wordt het onderwerp meer geintegreerd in je systeem. Van WETEN naar DOEN. 

Persoonlijke groei

Met dit membership kom je steeds dichter bij de kern van wie je werkelijk bent. Van daaruit ga je steeds meer rust, plezier, liefde en voldoening ervaren.

Onderwerpen die aan bod (kunnen) komen:

– Invloed van de maan

– Universele wetten en wijsheid

– Yoga & meditatie

– Mantra’s & ademhaling

– Intuitief tekenen/schilderen

– Art-journalen

– Voeding & gezondheid

– Kruiden & oliën

– Ochtend- en avondrituelen

– Moneymindset

– Energiemanagement

– Leven en werken van binnenuit

– Manifesteren

Ik was herstellende van burnout en dankzij jullie programma is mijn herstel echt wel versneld – met de nodige ups en downs

Anne

Wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn Anouk en Gwen. Wij zijn elkaars businessbuddy’s, elkaars coaches maar vooral elkaar zussen. Ondanks dat we heel verschillend zijn, hebben we één ding gemeen. Wij hebben allebei van onze levensmissie ons beroep gemaakt.

Anouk

Mijn missie is om jou te helpen meer uit jezelf en uit je leven te halen door je in contact te brengen met je levensmissie en je te inspireren en ondersteunen jouw levenspad te bewandelen, zodat je een leven met meer rust, plezier en voldoening kunt gaan leven.

Met verlicht je levenspad geef ik (online) workshops en trainingen op het gebied van mindset, universele wetten en wijsheid en persoonlijke ontwikkeling. 

Gwen

Het is mijn missie om mensen te inspireren het allerbeste uit zichzelf te halen zodat ze hun volledig potentieel kunnen bereiken in het hebben van een gezond, gelukkig en vredig leven.

Ik doe dat door middel van (online) yoga en meditatielessen, intuïtief bewegen, (online) workshops, soundhealings en massages.

Ook geef ik coaching op het gebied van mindset, persoonlijke ontwikkeling en ecologisch leven. 

Jullie energie is heel aanstekelijk, zo na de live van vanmorgen meteen meer zin in de dag!
Mijn checklist nog elke dag hetzelfde, hoewel ik niet altijd alles kan afvinken, maar dat is juist mijn uitdaging denk ik.

Marielle

Als ik het zo lees ben ik niet de enige die Gwen en Anouk geweldige community builders vind. Jullie weten op een hele aanstekelijke manier mij te motiveren om dingen die ik allang weet nu ook echt handen en voeten te geven. Het was vandaag dus ook een mooie dag. Mezelf niet meer verteld dat ik te weinig tijd heb waardoor ik veel dingen heb kunnen doen. Wandelen, yoga, meditatie … het lukt! En ook nog een bak inspiratie voor de dingen die ik nog op mijn to do lijst staan. Wederom dus een dikke dank je wel!

Arrianne

Ik blijf bij dezelfde regels als in het begin, aanpassen hoeft niet en ik heb er nog geen extra gemaakt. Klein beginnen en zien dat ik dat kan blijven volhouden 😊 Tot hiertoe gaat het heel goed en dat is al een echte prestatie voor mij. Ik heb in het verleden al dikwijls afgehaakt. Maar dit voelt écht goed en jullie blijven me motiveren. Ik ben heel dankbaar voor deze fijne groep en energie 🙏 En Gwen & Anouk, jullie weten oprecht te inspireren en motiveren, zo puur en spontaan ! Ik heb weer genoten van de live sessie en ben direct begonnen met een art journal 😉 En daarnet nog lekker gaan uitwaaien in het bos. Fijne avond allemaal 🌙

Mariska

Bij mij helemaal hetzelfde gevoel, jullie zijn toppertjes Anouk & Gwen, ik ben normaal iemand die even snel iets opgeef als ik met groot enthousiasme eraan begon, en hier triggert het gewoon om verder te doen… Vandaag weer al mijn puntjes afgevinkt, dagplanning afgewerkt en toch nog tijd zat om te lanterfanten. Had vorige nacht nochtans heel slecht geslapen, dacht vanmorgen bij het opstaan dat ik de dag niet zou doorkomen, planning wat verschoven, rustig gestart en uiteindelijk gerealiseerd wat ik wou. Dankzij jullie … 🙏🏻🙏🏻

Kathleen

Eerst even proeven van onze energie?

Meld je GRATIS aan als onderzoeker! Je krijgt toegang tot onze bibliotheek en bent als eerste op de hoogte van onze nieuwste creaties.

 

Ik ben een ONDERZOEKER