fbpx

Ruimte

Less=More

Wat sjouw jij allemaal mee?

Okay, ik zal het eerlijk toegeven. Ik ben een enorme rommelkont. Ik laat makkelijk overal spullen slingeren en verzamel graag mooie dingen die misschien later nog wel eens van pas kunnen komen. Maar oh wat hou ik ervan als mijn huis netjes is en als ik weinig spullen om me heen heb. Tijdens mijn reizen door Azië heb ik geleerd dat te veel spullen hebben alleen maar ballast is, want dat moest ik allemaal meesjouwen in mijn backpack. 

In deze module leer ik je hoe fijn en belangrijk het is om op te ruimen, weg te gooien, los te laten en op te schonen van zowel je huis, je vriendenlijst, je to-do-lijst etc. Less = more, want dit geeft enorme rust in je hoofd en je zult effectief meer tijd en ruimte overhouden voor dingen die écht belangrijk voor je zijn.

Ook leer ik je hoe soberheid je kan helpen op jouw weg naar levensgeluk en gaan we aan de slag met het afkicken van de grootste verslaving van deze eeuw; ‘Social media’. 

Ben jij er klaar voor? Ik wel! Want ik pas deze module ook nog maar eens toe op mijn eigen leven, want er is nog steeds veel wat ik mag loslaten. Doe je mee?

Less=More!!! 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.