fbpx
Selecteer een pagina

“Je hoeft niets te doen.

Je hoeft alleen maar te ZIJN.

Hier en nu.

Zo herinner je wie je daadwerkelijk bent.”

– Yoga Gwen

Online studio – Yoga Gwen

Dé online studio voor het stimuleren van een gezond, gelukkig en vrij leven vanuit rust & ontspanning. Kom heerlijk thuis bij jezelf en breng je leven in een natuurlijke balans.

Zo wakker je de levensenergie aan die je nodig hebt om datgene te doen waar jij zielsgelukkig van wordt.

In deze online studio staan de tools om:

– Je dagelijkse yoga-practice/work-out te doen voor het versterken en flexibel maken van je lichaam;

Gezonder te eten (en dit vol te houden) voor dagelijkse dosis vitale levensenergie ;

– Dagelijks te mediteren en bewust te ademen voor meer rust in lichaam en geest;

Mantra’s voor het herprogrammeren van je onderbewuste om zo belemmerende overtuigingen en niet-helpende gedachtes los te laten.

 

Thuiskomen bij jezelf

‘Luister naar je adem en naar je hartslag en voel hoe je buik zachtjes op en neer beweegt’

Deze online studio heeft de tools in huis om jouw eigen dagelijkse ritueel vorm te geven. Een moment van rust- en bezinning. Een moment van beweging en ademhaling. 

Zo kom je in lijn met jouw natuurlijke frequentie, waarvan de levensenergie vrij door je systeem stroomt. Je voelt je  volledig in jouw natuurlijke balans, thuis bij jezelf.

Gwen haar missie: Leven vanuit het hart

De ervaring van anderen met Gwen

 

Gwen is een heel lieve geweldige yoga teacher, zij heeft heel veel ervaring, ik heb dat direct gevoeld al op de eerste yoga les.

Meditatie wou ik altijd proberen, en zij geeft prachtige begeleide meditatie lessen, ik ben heel blij dat ik daarmee begonnen ben.

Zij praat van haar hart, en meditatie helpt enorm om tot rust te komen. Zeker een aanrader de yoga en de meditatie ook. <3

Emese

Gwen geeft op een heel mooie natuurlijke manier les met respect en aandacht voor elke leerling.

Ze begint en eindigt al haar lessen op dezelfde manier wat een prettige structuur geeft. Als ze je rustig uit de shavasana haalt met haar ukelele is dat een cadeautje.

Ookal is ze aan de andere kant van de wereld. Het lijkt net alsof we heel dicht bij elkaar zijn tijdens de online yogalessen. Dat geeft een prettig en warm gevoel. 

Marian

Ik heb al verschillende soorten yoga geprobeerd en bij verschillende yogi’s, maar Yoga Gwen is veruit de meest inspirerende.

Je weet nooit wat je de volgende les mag verwachten.

Een nieuw inzicht of gevoel…

Ik kijk uit naar iedere les, dankjewel! xx 

Tine

“Het chanten van mantra’s zorgt voor stilte in je hoofd, terwijl je je onderbewuste herprogrammeert met liefde en vertrouwen.”

– Yoga Gwen

De online studio

Dit is wat je krijgt bij een lidmaatschap op de online studio:

– Direct toegang tot de online yogastudio van Yoga Gwen, met yoga, meditatie, work-outs, mantra’s en ademhalingsoefeningen 

(De online studio wordt continu aangevuld met nieuwe inspirerende lessen met verschillende tijdsduur)

 E-course – “Gezonde gewoontes, hoe hou je ze vol?!”.

–  E-course – “Van weten naar DOEN“;

– Een 30 dagen journal en een praktisch werkboek met tips voor het volhouden van gezonde gewoontes. 

Je kunt 24/7 terecht in de online studio om even heerlijk bij jezelf te komen, te ontspannen, makkelijk en diep in slaap te vallen, of juist energiek je dag te beginnen.

Er zijn verschillende opties voor een lidmaatschap, afhankelijk van jouw behoefte en voorkeuren. Bekijk de opties hieronder:

Kies de optie die het beste bij jou past

Wie is Yoga Gwen?

Yoga Gwen is een ervaren coach en internationale Yoga- en Meditatiedocente met een zachte, liefdevolle aanpak. Ze werkt zeer intuïtief en gelooft dat elk lichaam uniek is. Ze tuned in op de energie van de groep en voelt waar er op dat moment behoefte aan is. Zo zijn haar lessen zeer gepersonaliseerd.

Tijdens haar reizen door de wereld heeft ze al duizenden harten geïnspireerd om rust te vinden, terug te komen bij zichzelf en te vertrouwen op hun intuïtie. Ze heeft onder andere lesgegeven bij verschillende yoga-retraites en grote resorts in India en Thailand. 

Op reis laat ze zichzelf ook graag inspireren en zo heeft zij vooral in Azië tal van opleidingen gedaan op het gebied van yoga, meditatie, mindset, massage en sound-healing, bij de beste teachers van de wereld. 

Ook door middel van mantra’s en zelfgeschreven liedjes verspreid ze het licht en de liefde overal waar ze gaat en staat.

“Ik voel dat het mijn missie is om mensen de informeren en inspireren over de weg naar het licht. Door zelf mijn licht fel te laten schijnen, wakker ik het licht aan in de harten van de mensen die ik tegenkom op mijn levenslange reis naar zelf-ontplooiing.”

– Yoga Gwen

FAQ

 

Q: Krijg ik ook 1:1 coaching van Gwen als Member?

Antwoord:

  • 1:1 Coaching van Gwen valt niet binnen het membership. Je kunt je aanmelden voor 1:1 coaching door een gratis inspiratie-call in te plannen via www.yogagwen.com
  • Gwen geeft regelmatig gratis Masterclasses waar je in de groep gecoacht kan worden. Houdt haar Instagram @yogagwen3 in de gaten om je aan te melden voor een Masterclass. 

Q: Waar kan ik het beste mijn persoonlijke vragen stellen?

Antwoord:

  • Heb je een persoonlijke vraag die je graag 1:1 met Gwen wil bespreken, boek dan een inspiratie-call met haar in, zodat jullie samen de diepte in kunnen gaan. Om zichzelf in balans te houden en haar andere 1:1 cliënten te respecteren, kan zijn geen vragen beantwoorden via een bericht of e-mail. 

Q: Wat zit er allemaal in de Online Yoga Studio?

Antwoord:

  • Werkboek + 30 dagen journal
  • Online Yoga en meditatielessen, work-outs, ademhalingsoefeningen en mantra’s.
  • Inspirerende & praktische E-courses

Q: Kan ik ook per automatische incasso betalen?

Antwoord:

Nee, dat gaat voorlopig helaas niet meer. Je betaalt in één keer het bedrag bijpassend bij het aantal maanden dat je koopt (1, 6 of 12 maanden) en krijgt in deze periode toegang tot de online studio. Hierna verloopt je toegang en kun je jezelf handmatig opnieuw aanmelden door het product te kopen. 

Q: Is het mogelijk om een terugbetaling te krijgen?

Antwoord:

Wettelijk gezien heb je 14 dagen bedenktijd, mocht de online studio niet aan je verwachtingen voldoen. Na deze periode is het meer mogelijk om een refund te krijgen. Op het moment dat je de commitment aangaat met jezelf, geef je jezelf de verantwoordelijkheid om hier alles uit te halen.