fbpx
Selecteer een pagina

Natural Balanced life 
Online Yoga studio – Yoga Gwen

Dé online studio voor het stimuleren van een gezond, gelukkig en vrij leven vanuit rust & ontspanning. Zo creëer je de (levens)energie die je nodig hebt om datgene te doen waar jij ZIELS-gelukkig.

 

Je WEET wel dat het goed voor je is om;

– Regelmatig aan yoga te doen; 

– Gezonder te eten;

– Meer (buiten) te bewegen;

– Regelmatig te mediteren;

– Minder schermtijd te hebben, maar…

 

Het lukt steeds niet om het vol te houden…

Je vervalt steeds in oude patronen en dat wil je NU graag veranderen. 

Natural Balanced Life – online studio van Yoga Gwen 

‘De online studio voor het stimuleren van een gezond, gelukkig en vrij leven.’

Deze online studio helpt  jou om jezelf nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren die bijdragen aan het leven van je mooiste leven, zodat je die beste versie van jezelf kunt ZIJN. 

 • Voel je fitter, vrolijker en vrijer en geniet meer van het alledaagse leven.
 • Laat je niet langer belemmeren door je onbewuste overtuigingen om te doen waar jij écht gelukkig van wordt.
 • Leef gezonder, beweeg meer en laat je positiviteit je dag bepalen zonder steeds terug te vallen in oude gewoontes en patronen. 
 • Ervaar meer rust en plezier in het dagelijks leven zonder rigoreuze beslissingen.
 • Investeer in jezelf om je systeem te resetten en gun jezelf om de beste versie van jezelf te ZIJN

Waarom wil je een Natural balanced life?

1. GEZONDE GEWOONTES DRAGEN BIJ AAN EEN GELUKKIG LEVEN

Het hele leven is een aaneenschakeling van momenten. Hoe meer goede momenten je hebt, hoe gelukkiger je leven. Door jezelf goede, gezonde gewoontes aan het leren kán het niet anders dan dat je een gelukkiger leven gaat leiden.

De online yogalessen kunnen je hierbij helpen. Je VOELT je gewoon FANTASTISCH na het doen van een les. Laat dat je drijfveer zijn om door te gaan en beter voor jezelf te zorgen.

2. 30 DAGEN OM GEWOONTES TE VERANDEREN / ELKE MAAND EEN NIEUWE KANS

Het is wetenschappelijk aangetoond dat het ongeveer 30 dagen duurt voordat een nieuwe gewoonte in je onderbewuste is opgenomen.

Wilskracht en devotie zijn daarbij je belangrijkste bondgenoten. Na die 30 dagen wordt die nieuwe gewoonte met de dag vanzelfsprekender en is het makkelijker vol te houden. 

De volgende maand kan je weer aan de slag met een nieuwe gezonde gewoonte, terwijl we die van de vorige maand bewaken.

3. SUCCESFORMULE

Succes is een mix van een helder doel voor ogen hebben en de juiste strategie toepassen. Als je weet waar je heen wilt is het makkelijker om de juiste richting op te gaan. 

Bij de start van de 10-daagse reset kan Gwen je helpen om een helder doel te stellen voor jezelf voor aankomende maand. Daarnaast vind je in de online Leeromgeving de tools die jou kunne helpen om je doel te monitoren en dus waar te maken.

4. HET VERSCHIL TUSSEN WETEN EN DOEN

Je wéét wel dat je bepaalde dingen anders zou moeten doen, maar je doet het niet. Dat komt omdat je onderbewuste blijkbaar toch meer nadelen ziet in het veranderen van gedrag dan de voordelen die het zou opleveren.

Door met commitment en devotie de online lessen te volgen, ga je ervaren wat het verschil is waardoor het steeds makkelijk wordt om andere keuzes te maken. Je krijgt bewijs dat het écht beter is om goed voor jezelf te zorgen. Voor jezelf te kiezen en lief voor jezelf te zijn. 

"NIET NU? WANNEER DAN WEL?!"

DE BESTE TIJD OM BOMEN TE PLANTEN WAS 20 JAAR GELEDEN.

DE TWEEDE BESTE TIJD IS NU!

De ervaring van anderen

 

Gwen is een heel lieve geweldige yoga teacher, zij heeft heel veel ervaring, ik heb dat direct gevoeld al op de eerste yoga les.

Meditatie wou ik altijd proberen, en zij geeft prachtige begeleide meditatie lessen, ik ben heel blij dat ik daarmee begonnen ben.

Zij praat van haar hart, en meditatie helpt enorm om tot rust te komen. Zeker een aanrader de yoga en de meditatie ook. <3

Emese

Gwen geeft op een heel mooie natuurlijke manier les met respect en aandacht voor elke leerling.

Ze begint en eindigt al haar lessen op dezelfde manier wat een prettige structuur geeft. Als ze je rustig uit de shavasana haalt met haar ukelele is dat een cadeautje.

Ookal is ze aan de andere kant van de wereld. Het lijkt net alsof we heel dicht bij elkaar zijn tijdens de online yogalessen. Dat geeft een prettig en warm gevoel. 

Marian

Ik heb al verschillende soorten yoga geprobeerd en bij verschillende yogi’s, maar Yoga Gwen is veruit de meest inspirerende.

Je weet nooit wat je de volgende les mag verwachten.

Een nieuw inzicht of gevoel…

Ik kijk uit naar iedere les, dankjewel! xx 

Tine

De online studio

Als je nu aansluit bij de online studio, dan krijg je:

1. 6 maanden toegang tot de online yogastudio van Yoga Gwen, boordevol yoga, meditatie, work-outs, mantra’s en ademhalingsoefeningen 

(De online studio wordt continu aangevuld met nieuwe inspirerende lessen met verschillende tijdsduur)

2. Inspirerende en energieke Masterclasses om te op je eigen tijd te kijken, om ook je ziel en mind te voeden. 

3. E-course 10-daagse RESET – “Bewust eten met gevoel”.

4. E-course – “Van weten naar DOEN“;

5. Een 30 dagen journal en een praktisch werkboek met tips voor het volhouden van gezonde gewoontes. 

Je kunt dit zien als een abonnement op een sportschool maar dan voor body, mind & soul. En waar 24/7 terecht kan om even heerlijk bij jezelf te komen, te ontspannen, makkelijk en diep in slaap te vallen, of juist energiek je dag te beginnen.

En dat allemaal 

nu tijdelijk voor maar

108,- euro i.p.v 198,-

voor 6 maanden!

Vanaf 1 januari gaat de investering voor de online studio omhoog naar €198,- voor 6 maanden. 

De online Yoga Studio van Yoga Gwen zit boordevol waardevolle tools om je frequentie te verhogen, je licht fel te laten stralen en volledig tot je recht te komen. Als je voelt dat dit is wat jij nu nodig hebt, is dit een een unieke kans om voor zo’n lage maandelijkse investering mee te doen.

Het membership loopt na 6 maanden automatisch af, tenzij je opnieuw activeert, dus je zit nergens aan vast.

Over Gwen

Yoga Gwen is een ervaren coach en internationale Yoga- en Meditatiedocente met een zachte, liefdevolle aanpak. Ze werkt zeer intuïtief en gelooft dat elk lichaam uniek is. Ze tuned in op de energie van de groep en voelt waar er op dat moment behoefte aan is. Zo zijn haar lessen zeer gepersonaliseerd.

Tijdens haar reizen door de wereld heeft ze al duizenden harten geïnspireerd om rust te vinden, terug te komen bij zichzelf en te vertrouwen op hun intuïtie. Ze heeft onder andere lesgegeven bij verschillende yoga-retraites en grote resorts in India en Thailand. 

Op reis laat ze zichzelf ook graag inspireren en zo heeft zij vooral in Azië tal van opleidingen gedaan op het gebied van yoga, meditatie, mindset, massage en sound-healing, bij de beste teachers van de wereld. 

Ook door middel van mantra’s en zelfgeschreven liedjes verspreid ze het licht en de liefde overal waar ze gaat en staat.

“Ik voel dat het mijn missie is om mensen de informeren en inspireren over de weg naar het licht. Door zelf mijn licht fel te laten schijnen, wakker ik het licht aan in de harten van de mensen die ik tegenkom op mijn levenslange reis naar zelf-ontplooiing.”

– Yoga Gwen

Gwen haar missie:

FAQ

 

Q: Krijg ik ook 1:1 coaching van Gwen als Member?

Antwoord:

 • 1:1 Coaching van Gwen valt niet binnen het membership. Je kunt je aanmelden voor 1:1 coaching door een gratis inspiratie-call in te plannen via www.yogagwen.com
 • Gwen geeft regelmatig gratis Masterclasses waar je in de groep gecoacht kan worden. Houdt haar Instagram @yogagwen3 in de gaten om je aan te melden voor een Masterclass. 

Q: Waar kan ik het beste mijn persoonlijke vragen stellen?

Antwoord:

 • Heb je een persoonlijke vraag die je graag 1:1 met Gwen wil bespreken, boek dan een inspiratie-call met haar in, zodat jullie samen de diepte in kunnen gaan. Om zichzelf in balans te houden en haar andere 1:1 cliënten te respecteren, kan zijn geen vragen beantwoorden via een bericht of e-mail. 

Q: Wat zit er allemaal in de Online Yoga Studio?

Antwoord:

 • Werkboek + 30 dagen journal
 • Maandelijkse Start-up meeting
 • Masterclasses (replay)
 • Online Yoga en meditatielessen, work-outs, ademhalingsoefeningen.
 • Inspirerende & praktische E-courses

Q: Kan ik ook per maand of in termijnen betalen? 

Antwoord:

Nee, de investering is eenmalig voor 6 maanden toegang. Daarna verloopt je toegang automatisch, tenzij je weer voor 6 maanden aanmeld. 

Q: Is het mogelijk om een terugbetaling te krijgen?

Antwoord:

Wettelijk gezien heb je 14 dagen bedenktijd, mocht de online studio niet aan je verwachtingen voldoen. Na deze periode is het meer mogelijk om een refund te krijgen. Op het moment dat je de commitment aangaat met jezelf, geef je jezelf de verantwoordelijkheid om hier alles uit te halen.

 

Meld je nu aan en doe mee voor maar 108 euro!