fbpx

Meetings & Masterclasses

De Meetings en Masterclasses vinden plaats op Zoom of op Facebook.

Elke maandag om 11:00 uur komt één van ons even Live in de Facebook-groep om verbinding met jullie te maken, vragen te beantwoorden en eventuele aankondigen te doen. Dit kun je altijd later terugkijken. 

Op deze pagina’s zie je de meetings en Masterclasses die plaatsvinden op Zoom.

Zoom is een programma om online videogesprekken te kunnen voeren. Om deel te kunnen nemen aan de Zoom Meetings moet je de applicatie downloaden op je computer of telefoon. Klik op de link naar de meeting en volg de instructies op, het wijst zichzelf. Heb je vragen, neem dan gerust even contact met ons op. 

In principe zijn alleen wij in beeld tijdens de Zoom Meeting. Tijdens de Meetings zullen we de deelnemers vragen om hun ervaringen te delen. De keuze is aan jou of je in beeld wilt of niet. 

Start-up Meeting

1 oktober | 11:00 uur

We  zijn de 30 daagse experience gestart met een gezamenlijke Zoom Start-up Meeting. 

Tijdens deze meeting hebben we elkaar wat beter leren kennen en maken we onze dromen en doelen helder. 

We hebben uitleg gegeven over de inhoud van de 30 daagse, het werkboek en het 30 dagen journal. Ook hebben we een hele toffe beloning aangekondigd die verloot gaat worden onder de deelnemers die de volledige 30 daagse succesvol hebben volbracht!

Passcode: KB3?**yl

 

Masterclass Goalgetting

3 oktober | 13:00 uur

Doelen stellen kunnen we allemaal. Doelen behalen is een ander verhaal. In deze Masterclass delen we een aantal “geheimen” met je als het gaat om het behalen van je doelen. We pakken de invloed van het onbewuste erbij én geven praktische tips en tools om de kansen om je doelen te behalen aanzienlijk te vergroten.

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Passcode: #s5a@eD5