Massage

Massage


Welkom bij Gwen,

Moe? Geblesseerd? Of gewoon zin in ontspanning? Je bent van harte uitgenodigd om eens kennis te maken met Thaise Yoga Massage, Ayurvedische Massage en Soundhealing.

Op dit moment ben ik in Australië en is het niet mogelijk om een massage te boeken.
Vanaf 1 april 2020 is het weer mogelijk om een massage te boeken bij U thuis of op Groenstraat 17, Booischot, België.

Graag tot dan!

Liefs,

Gwen


30 min Massage

35

  • List item

60 min Massage

60

  • List item

90 min Massage

80

  • List item

120 min Massage

100

  • List item

Massage


Thaise massage is een actieve massage met losse, katoenen kleding aan, op een mat op de grond. Met de Thaise massage werk ik op de energielijnen, oftewel de Sen-lijnen in het lichaam om blokkades te verwijderen die ontstaan door stress, fysieke pijn, geblokkeerde emoties of trauma’s. Door de energielijnen vrij te maken van blokkades kan de energie vrij stromen in het lichaam en kan het lichaam zichzelf genezen.

Dit is te vergelijken met de Chinese medicijnleer waar de energielijnen de meridianen worden genoemd en de energie wordt Chi genoemd. In de Indiase gezondheidsleer ofwel Ayurveda, noemt men de energielijnen Nadi’s en de energie is Prana. Thaise massage is te vergelijken met Yoga zonder zelf actief het lichaam te bewegen.

Met de Thaise massage worden drukpunten geraakt die de energie stimuleren om vrij te stromen. Verder worden er bewegingen gemaakt om het lichaam te rekken en te strekken waardoor de bloedsomloop bevorderd en afvalstoffen het lichaam uit worden gedreven.

Ik ben verder gespecialiseerd in extreme stretching, Ayurvedische massage, Soundhealing en therapeutische massage.