fbpx

Wat heb je nodig?

Ben je er klaar voor?

In deze zesdaagse ga jij dé sleutels ontdekken die ervoor kunnen zorgen dat je een uitweg kunnen bieden van een leven waarin je niet gelukkig ben, naar je droomleven. Leer het leven vóór je te laten werken in plaats van tegen je en het geluk in jezelf te vinden.

Ter voorbereiding op de zesdaagse hierbij een praktische post over de benodigdheden om het MAXIMALE uit deze zesdaagse te halen.

Wat heb je nodig?

Allereerst een goed portie COMMITMENT. Deze zesdaagse gaat je alleen het gewenste resultaat opleveren als je er écht mee aan de slag gaat. Met alle liefde van de wereld zou ik het werk voor je willen doen, maar zo werkt het helaas niet. Je zult het zelf moeten doen. Dus neem een besluit; ‘Ik ben vastbesloten om mijn leven in positieve zin te veranderen en ben bereid het benodigde werk te doen’

Maak TIJD voor deze zesdaagse. Je hebt iedere dag een half uur tot een uur nodig voor de lessen en opdrachten. Denk je nu; ‘ja maar zoveel tijd heb ik niet?!’ Kijk dan eens kritisch naar je schermtijd. Besteedt de tijd die je normaal gesproken gedachteloos over je tijdlijn zit te scrollen nu eens om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Het gaat je zo veel meer opleveren dan je je nu kunt voorstellen!

Vind een BUDDY om deze zesdaagse samen mee te doen. Je bent sneller geneigd om iets nieuws vol te houden als er een bepaalde vorm van controle is, dan wanneer je volledig op jezelf bent aangewezen. Je smokkelt makkelijker als niemand kijkt. Als je dit samen met iemand doet en elkaar op de hoogte houdt is het ten eerste leuker en ten tweede is de kans van slagen aanzienlijk groter. Met wie zou jij deze zesdaagse reis samen willen doen *|FNAME|*? Nodig hem of haar uit om ook mee te doen.

Krijg toegang tot de SISTERHOOD FACEBOOKGROEP. In de besloten facebookgroep bieden we een veilige plek om met elkaar successen te vieren, elkaar te motiveren als het even moeilijk wordt en inspiratie te delen om het eens van een andere kant te bekijken. Sharing = Caring. 

Het BLISSED Rituele E-BOOK is een hele goede aanvulling op deze zesdaagse. In het e-book vind je praktische informatie, inspiratie, tips en tools waarmee je direct aan de slag kunt met het leven van een mooier leven. Heb je het e-book nog niet? Je kunt hem hier aanschaffen.

Om de video’s en opdrachten van deze zesdaagse te kunnen zien heb je een ACCOUNT nodig op dagdromer.com. Via dit account krijg je toegang tot de startpagina van de zesdaagse waar alles op terug te vinden is. Ook krijg je via dit account toegang tot de bibliotheek van de Sisterhood. Hier kan je jouw persoonlijke account aanmaken. Er staat al een videoboodschap voor je klaar 🙂

Verder is het aan te raden PEN EN PAPIER bij de hand te nemen. Met de opdrachten gaan we de diepte in en via je pen kom je in een andere laag van bewustzijn dan wanneer je alleen over de opdrachten na zou denken. Door te gaan schrijven benut je deze waardevolle zesdaagse ten volste.