fbpx

Dag 6

Je moet het zelf doen

Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Je bent sneller geneigd om iets nieuws vol te houden als er een bepaalde vorm van controle is dan wanneer je volledig op jezelf bent aangewezen. Je smokkelt makkelijker als niemand kijkt. Hoe fijn is het om mensen om je heen te verzamelen die begrijpen wat je doormaakt. Die in je geloven en die je ondersteunen. Die je motiveren als het moeilijk wordt en je grootste successen met je mee te vieren. Het is niet alleen leuker om het samen te doen, maar het vergroot ook de kans op succes enorm.

In deze video:

  • De laatste dag!
  • Het belang van je omgeving
  • Samen is leuker dan alleen
  • Wat mag je gaan ontwikkelen?
  • Hoe ga je dat doen?
  • Met wie ga je dat doen?
  • Alles over de Sisterhood

 

 

 

Opdracht 1

Welke 5 eigenschappen of gewoontes mag jij gaan ontwikkelen?

Wat voor persoon moet je zijn om die dromen en doelen te realiseren? Benoem 5 eigenschappen of gewoonten die deze persoon bezit die jou gaan helpen om deze dromen en doelen te realiseren.

Wat ga je doen om deze eigenschappen te ontwikkelen? Welke stappen ga je ondernemen?

Met wie ga je dat doen? Wie ga je betrekken bij jouw persoonlijke ontwikkelingsproces zodat je de kans van slagen verviervoudigd?

Opdracht 2

Become a Sister

Heb jij er ook nog geen genoeg van? Dit is pas het begin! Als Member van de Sisterhood Community kun je toegang krijgen tot nog veel meer interessante workshop, masterclasses, videotrainingen en facebook lives op het gebied van persoonlijk leiderschap en zelfontwikkeling. Maar ook yogalessen, meditaties, een bibliotheek en privé coachingsessies zijn onderdeel van dit heerlijke Membership.

De grootste kracht van de Sisterhood is de community in combinatie met alle tips, tools, informatie en inspiratie die wij vanuit onze eigen kracht delen. De Sisterhood is een veilige, liefdevolle groep van prachtige vrouwen die allemaal het beste met elkaar voor hebben. Samen kunnen we iedere uitdaging aan. Wij zijn er voor je als je ons nodig hebt. We huilen samen, lachen samen, vieren onze successen samen leren samen van onze fouten en groeien samen. 

We doen dit voor elkaar en met elkaar.

Empower us to empower others!