fbpx

Dag 5

Waar laat jij je door leiden?

Ieder moment van de dag kun je een nieuwe keuze maken. Een keuze die je dichter bij je authentieke zelf brengt of er juist verder vandaan. Je weet nu waar je het allerliefst naartoe wil. Welke keuzes kan je maken om daar te komen? Hoe weet je dat je de juiste keuzes maakt? Je emoties zijn een goede graadmeter om te herkennen of iets de juiste keuze is of niet. We zijn uitgerust met een innerlijk geleidesysteem die fungeert als onze tomtom naar wat we eigenlijk écht willen. Voelt het goed? Dan is die keuze in lijn met je intuitie. Voelt iets niet goed? Dan brengt het je verder bij je doel vandaan. 

In deze video:

  • Waar laat jij je door leiden?
  • Angst versus vertrouwen
  • Emotionele geleideschaal
  • Innerlijk geleidesysteem
  • Kies opnieuw kies opnieuw kies opnieuw
  • Accepteer wat je niet kunt/wilt veranderen of verander wat je niet kunt accepteren

 

 

 

Opdracht 1

Download de emotionele geleideschaal en de shitshifters

De emotionele geleideschaal en de shitshifters zijn handige tools om je emoties bij te houden én te veranderen op het moment dat je merkt dat je de verkeerde kant op aan het manifesteren bent. 

Opdracht 2

Wees je bewust van je gevoelens

Probeer je gedurende de dag bewust te zijn van je gevoelens. Hoe voel je je? Voel je je kalm en ontspannen? Gestresst? Gehaast? Boos? Teleurgesteld? Tevreden? Blij? Aan welke kant van de geleideschaal zit je? 

Zit je in het rood? Wat kan je nu doen om in de richting van het groen te gaan? Zit je in het groen? Wat kan je doen om verder omhoog te klimmen?

Gebruik de shitshifters als tool om dit te doen.