fbpx

Dag 1

Wat klopt er niet?

Heel vaak blijven we hangen in situaties waar we eigenlijk helemaal niet weten zijn. Dat komt omdat we gewoon niet weten wat we dan wél willen. We blijven maar rondjes rennen op dezelfde plek omdat we de uitwegen niet kunnen zien.

Om van richting te veranderen en een andere weg in te slaan moet je los gaan komen van het oude bekende. Je moet los gaan komen van wat je níet wilt. Als je blijft hangen in wat je niet wilt omdat je simpelweg niet weet wat je wél wil, kunnen we de wet van polariteit in gaan zetten.

Alles heeft een exact tegenovergestelde en op die manier kan datgene wat je niet wilt je helpen ontdekken wat je dan wél wilt.

In deze video:

  • Wat klopt er niet?
  • Als je weet wat je niet wilt, weet je wat je wel wilt
  • De wet van polariteit

 

 

 

Opdracht 1

Wat wil je niet (meer)?

Maak een lijst van alle dingen die nu niet kloppen in je leven. Waarom is je leven nu niet zoals je zou willen dat het is? Wat zijn die dingen in je leven waardoor je nu niet compleet gelukkig bent? Schrijf alles op wat je te binnen schiet.

Opdracht 2

Wat is het exact tegenovergestelde?

Wat is het exact tegenovergestelde van dat wat je niet wilt. Bekijk de lijst met de dingen die je niet (meer) wilt en bedenk voor ieder punt wat het exact tegenovergestelde is van wat je niet wilt.