fbpx
Selecteer een pagina

Gelukt!

Je bent erbij! De link voor de Masterclass is onderweg naar je inbox!

Klik nog niet weg!

De Masterclass “Gezonde gewoontes, hoe hou ik ze vol?!” is de start van het Natural Balanced Life Membership.

DE online Community voor het stimuleren van een gezond, gelukkig en vrij leven vanuit rust & ontspanning. Zo creëer je de (levens)energie die je nodig hebt om datgene te doen waar jij ZIELS-gelukkig van wordt door o.a.;

– Gezond eten, bewust (buiten) bewegen, mindfulness & minder schermtijd.

– Thuiskomen bij jezelf in verbinding met gelijkgestemde zielen.

– Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Natural Balanced Life Membership

‘De online community voor het stimuleren van een gezond, gelukkig en vrij leven.’

In dit online membership helpen we jou om jezelf nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren die bijdragen aan het leven van je mooiste leven, zodat je die beste versie van jezelf kunt ZIJN. 

 • Voel je fitter, vrolijker en vrijer en geniet meer van het alledaagse leven.
 • Laat je niet langer belemmeren door je onbewuste overtuigingen om te doen waar jij écht gelukkig van wordt.
 • Leef gezonder, beweeg meer en laat je positiviteit je dag bepalen zonder steeds terug te vallen in oude gewoontes en patronen. 
 • Ervaar meer rust en plezier in het dagelijks leven zonder rigoreuze beslissingen.
 • Investeer in jezelf om je systeem te resetten en gun jezelf om de beste versie van jezelf te ZIJN

Waarom Membership

natural balanced life

1. GEZONDE GEWOONTES DRAGEN BIJ AAN EEN GELUKKIG LEVEN

Het hele leven is een aaneenschakeling van momenten. Hoe meer goede momenten je hebt, hoe gelukkiger je leven. Door jezelf goede, gezonde gewoontes aan het leren kán het niet anders dan dat je een gelukkiger leven gaat leiden.

Elke 1e v/d maand starten we met het stellen van nieuwe doelen en beginnen we met een 10-daagse RESET, die we de rest van de 30 dagen integreren, waarbij we elkaar ondersteunen in de groep.

2. 30 DAGEN OM GEWOONTES TE VERANDEREN

Het is wetenschappelijk aangetoond dat het ongeveer 30 dagen duurt voordat een nieuwe gewoonte in je onderbewuste is opgenomen. Wilskracht en devotie zijn daarbij je belangrijkste bondgenoten. Na die 30 dagen wordt die nieuwe gewoonte met de dag vanzelfsprekender en is het makkelijker vol te houden. 

De volgende maand kan je weer aan de slag met een nieuwe gezonde gewoonte, terwijl we die van de vorige maand bewaken.

3. SUCCESFORMULE

Succes is een mix van een helder doel voor ogen hebben en de juiste strategie toepassen. Als je weet waar je heen wilt is het makkelijker om de juiste richting op te gaan. Wij helpen je met het stellen van heldere doelen en het opstellen van een persoonlijke strategie. Je moet het alleen zelf DOEN! Met hulp van de groep.

4. HET VERSCHIL TUSSEN WETEN EN DOEN

Je wéét wel dat je bepaalde dingen anders zou moeten doen, maar je doet het niet. Dat komt omdat je onderbewuste blijkbaar toch meer nadelen ziet in het veranderen van gedrag dan de voordelen die het zou opleveren. Tijdens deze experience ga je ervaren wat het verschil is waardoor het steeds makkelijk wordt om andere keuzes te maken. Je krijgt bewijs dat het écht beter is om te veranderen.

5.  CONTROLE & COMMITMENT

Je bent sneller geneigd om iets nieuws vol te houden als er een bepaalde vorm van controle is dan wanneer je volledig op jezelf bent aangewezen. Je smokkelt makkelijker als niemand kijkt. In deze experience bieden we een veilige plek om elkaar successen te vieren, elkaar te motiveren als het even moeilijk wordt en inspiratie te delen om het eens van een andere kant te bekijken. 

6.  30 DAGEN IS TE OVERZIEN

Als we nu tegen je zeggen dat je voor de rest van je leven geen suiker meer mag eten zeg je waarschijnlijk ‘ja daaaaag, dat houd ik nooit vol!’ Maar met 10 dagen denk je sneller ‘oh, maar dat kan ik wel!’ Na 10 dagen ga je al een enorm verschil voelen, waardoor de rest van de 30 dagen makkelijker vol te houden. Het geheim zit hem in kleine stapjes zetten en lief zijn voor jezelf. 

"Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen"

De ervaring van anderen

Over het vergelijkbare Sisterhood Membership dat Gwen en haar zus Anouk samen hebben begeleid. 

 

Lieve Gwen & Anouk, graag wil ik jullie bedanken voor dit super initiatief, jullie zijn allebei geweldig in wat jullie doen en blijf jullie inspiratie doorgeven in de Sisterhood, wij kunnen er alleen maar beter van worden! ik heb mijn zelfvertrouwen teruggevonden en dat heeft me als het ware een boost gegeven, ik ben goed zoals ik ben en dat hoeft niet noodzakelijk bevestigd worden door goed te doen voor anderen, goed doen voor mezelf voelt zo bevrijdend en juist. Niet meer wegvluchten maar thuiskomen bij mezelf, dat is wat ik te vieren heb vandaag. 

Kathleen

Wat me opvalt is dat jullie zulke geweldige community builders zijn. Ik ben verslaafd aan jullie 30 dagen idee. Wat een verschil als de host (zoals jullie saampjes) je aan de hand neemt en het enthousiasme ook deelt. Ik leer van jullie nu ook hoe belangrijk dit aspect is. Zelf sta ik op het punt om ook een betaalde groep te beginnen en ga dit dus meenemen. Ik moet alleen nog even oefenen op mijn camera skills, want aan die van jullie kan ik echt niet tippen. Wat een natuurtalent!!! Ik vind het allemaal zo mooi en leuk dat ik moeite krijg om me op mijn werk te focussen. Je zou bijna denken dat ik mijn werk niet leuk vind, maar niets is minder waar. Ik snap alleen nog steeds niet hoe Anouk en Gwen dit weten te bewerkstelligen. Het is geweldig!

Arrianne

Ik ben Anouk en Gwen zo dankbaar dat ze het 30-daags experiment met meer mensen hebben willen delen, want voor mij heeft het zo veel verschil gemaakt. Ik heb niet per se meer energie, maar wel veel meer zin om op te staan. De communicatie tussen mijn partner en mij is stukken beter. Ook op fysiek vlak gaan dingen beter. Ik ben me veel bewuster van dingen en doordat ik dat ben kan ik daar ook wat mee. Ik merk dat ik iedere week vooruit ga en niet meer op hetzelfde level blijf hangen en dat is heel fijn om te merken. Ga zo door alstjeblieft!

Ik ben heel blij dat er mensen zijn zoals jij en Gwen die dit soort dingen doen. Vanuit een goede intentie, vanuit je hart. Ik ken jullie als personen die niet zomaar iets doen maar zich echt verdiepen in waar jullie mee bezig zijn. Ik hoop echt dat jullie heel veel mensen gaan bereiken, zodat je de mensen kan helpen die het zo hard nodig hebben. Mij hebben jullie heel fijn geholpen. Dankjewel!

Yvonne

het Membership

Als je nu aansluit bij het membership, dan krijg je:

1. Toegang tot de online yogastudio van Yoga Gwen, boordevol yoga, meditatie, work-outs, mantra’s en ademhalingsoefeningen 

(De online studio wordt continu aangevuld met nieuwe inspirerende lessen met verschillende tijdsduur)

2. Elke 1e v/d maand een inspirerende en energieke start-up meeting met groeps- en hotseat-coaching;

3. E-course 10-daagse RESET – “Bewust eten met gevoel”, incl. gezonde, snelle, makkelijke recepten en praktische tips & tools. 

4. E-course – “Van weten naar DOEN“;

5. Een 30 dagen journal;

6. Een praktisch werkboek;

7. Facebook-groep met enthousiaste, gelijkgestemde zielen als support-groep voor jouw persoonlijke transformatie-reis;

8. Toegang tot inspirerende Masterclasses over o.a. Zelfliefde, Manifesteren, Doelen stellen, De Maancyclus, Human Design en meer.

9. Spontane Q&A momenten

En dat allemaal

tijdelijk voor

maar 88 euro

p/m!

Als je nu beslist om mee te doen met het Natural Balanced Life Membership, blijft het maandbedrag voor jou €88,- tot wederopzegging. Vanaf 1 januari gaat de investering voor het membership omhoog voor nieuwe deelnemers.

Het membership zit boordevol waardevolle tools om je frequentie te verhogen, je licht fel te laten stralen en volledig tot je recht te komen. Als je voelt dat dit is wat jij nu nodig hebt, is dit een een unieke kans om voor zo’n lage maandelijkse investering mee te doen.

Het membership is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. 

Over Gwen

Yoga Gwen is een ervaren coach en internationale Yoga- en Meditatiedocente met een zachte, liefdevolle aanpak. Ze werkt zeer intuïtief en gelooft dat elk lichaam uniek is. Ze tuned in op de energie van de groep en voelt waar er op dat moment behoefte aan is. Zo zijn haar lessen zeer gepersonaliseerd.

Tijdens haar reizen door de wereld heeft ze al duizenden harten geïnspireerd om rust te vinden, terug te komen bij zichzelf en te vertrouwen op hun intuïtie. Ze heeft onder andere lesgegeven bij verschillende yoga-retraites en grote resorts in India en Thailand. 

Op reis laat ze zichzelf ook graag inspireren en zo heeft zij vooral in Azië tal van opleidingen gedaan op het gebied van yoga, meditatie, mindset, massage en sound-healing, bij de beste teachers van de wereld. 

Ook door middel van mantra’s en zelfgeschreven liedjes verspreid ze het licht en de liefde overal waar ze gaat en staat.

“Ik voel dat het mijn missie is om mensen de informeren en inspireren over de weg naar het licht. Door zelf mijn licht fel te laten schijnen, wakker ik het licht aan in de harten van de mensen die ik tegenkom op mijn levenslange reis naar zelf-ontplooiing.”

– Yoga Gwen

Gwen haar missie:

FAQ

 

Q: Krijg ik ook 1:1 coaching van Gwen als Member?

Antwoord:

 • 1:1 Coaching van Gwen valt niet binnen het membership. Dit is wel los bij te boeken.
 • Elke eerste van de maand starten we met een maandstart, waar het mogelijk is om in de groep gecoacht te worden door Gwen dmv Hot-seat coaching.
 • Indien er veel vragen zijn, kunnen er spontane LIVE Q&A’s ontstaan met groeps- en/of hotseat-coaching.

Q: Waar kan ik het beste mijn persoonlijke vragen stellen?

Antwoord:

 • In de Facebook-groep. Dit is een besloten, veilige groep waarin iedereen wordt geëerd en gerespecteerd. Geen vraag is te gek en wees je ervan bewust dat je met jouw vraag anderen weer kan helpen en inspireren die misschien met dezelfde vraag rondlopen.
 • Heb je een persoonlijke vraag die je graag 1:1 met Gwen wil bespreken, boek dan een inspiratie-call met haar in, zodat jullie samen de diepte in kunnen gaan. Om zichzelf in balans te houden en haar andere 1:1 cliënten te respecteren, kan zijn geen vragen beantwoorden via een bericht of e-mail. 

Q: Wat zit er allemaal in het Membership?

Antwoord:

 • Werkboek + 30 dagen journal
 • Maandelijkse Start-up meeting
 • Masterclasses (Live + replay)
 • Online Yoga en meditatielessen, work-outs, ademhalingsoefeningen.
 • Facebook-groep met gelijkgestemde zielen als support-groep
 • Inspirerende & praktische E-courses

Meld je nu aan en doe mee voor maar 88 euro!

Meld je hier aan voor het membership en krijg direct toegang tot alle tools: