fbpx

Gelukt!

Je bent erbij! Er is een bevestiging onderweg naar je inbox

Klik nog niet weg!

Deze 3 daagse is een onderdeel van de 30 daagse experience ‘de beste versie van jezelf’. Neem nog heel even de tijd om te lezen waarom die 30 dagen zo belangrijk zijn.

Op 1 Oktober start de
30-daagse experience

‘De beste versie van jezelf’

In 30 dagen tijd helpen we jou om jezelf nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren die bijdragen aan het leven van je mooiste leven, zodat je die beste versie van jezelf kunt ZIJN. 

 • Voel je fitter, vrolijker en vrijer en geniet meer van het alledaagse leven.
 • Laat je niet langer belemmeren door je onbewuste overtuigingen om te doen waar jij écht gelukkig van wordt.
 • Leef gezonder, beweeg meer en laat je positiviteit je dag bepalen zonder steeds terug te vallen in oude gewoontes en patronen. 
 • Ervaar meer rust en plezier in het dagelijks leven zonder rigoreuze beslissingen.
 • Investeer in jezelf om je systeem te resetten en gun jezelf om de beste versie van jezelf te ZIJN

Waarom 30 dagen?

1. GEZONDE GEWOONTES DRAGEN BIJ AAN EEN GELUKKIG LEVEN

Het hele leven is een aaneenschakeling van momenten. Hoe meer goede momenten je hebt, hoe gelukkiger je leven. Door jezelf goede, gezonde gewoontes aan het leren kán het niet anders dan dat je een gelukkiger leven gaat leiden. 

2. 30 DAGEN OM GEWOONTES TE VERANDEREN

Het is wetenschappelijk aangetoond dat het ongeveer 30 dagen duurt voordat een nieuwe gewoonte in je onderbewuste is opgenomen. Wilskracht en discipline zijn daarbij je belangrijkste bondgenoten. Na die 30 dagen wordt die nieuwe gewoonte met de dag vanzelfsprekender 

3. SUCCESFORMULE

Succes is een mix van een helder doel voor ogen hebben en de juiste strategie toepassen. Als je weet waar je heen wilt is het makkelijker om de juiste richting op te gaan. Wij helpen je met het stellen van heldere doelen en het opstellen van een persoonlijke strategie. Je moet het alleen zelf DOEN!

4. HET VERSCHIL TUSSEN WETEN EN DOEN

Je wéét wel dat je bepaalde dingen anders zou moeten doen, maar je doet het niet. Dat komt omdat je onderbewuste blijkbaar toch meer nadelen ziet in het veranderen van gedrag dan de voordelen die het zou opleveren. Tijdens deze experience ga je ervaren wat het verschil is waardoor het steeds makkelijk wordt om andere keuzes te maken. Je krijgt bewijs dat het écht beter is om te veranderen.

5. CONTROLE EN COMMITMENT

Je bent sneller geneigd om iets nieuws vol te houden als er een bepaalde vorm van controle is dan wanneer je volledig op jezelf bent aangewezen. Je smokkelt makkelijker als niemand kijkt. In deze experience bieden we een veilige plek om elkaar successen te vieren, elkaar te motiveren als het even moeilijk wordt en inspiratie te delen om het eens van een andere kant te bekijken. 

6.  30 DAGEN IS TE OVERZIEN

Als we nu tegen je zeggen dat je voor de rest van je leven geen suiker meer mag eten zeg je waarschijnlijk ‘ja daaaaag, dat houd ik nooit vol!’ Maar met 30 dagen denk je sneller ‘oh, maar dat kan ik wel!’

Lieve Gwen & Anouk, graag wil ik jullie bedanken voor dit super initiatief, jullie zijn allebei geweldig in wat jullie doen en blijf jullie inspiratie doorgeven in de Sisterhood, wij kunnen er alleen maar beter van worden! ik heb mijn zelfvertrouwen teruggevonden en dat heeft me als het ware een boost gegeven, ik ben goed zoals ik ben en dat hoeft niet noodzakelijk bevestigd worden door goed te doen voor anderen, goed doen voor mezelf voelt zo bevrijdend en juist. Niet meer wegvluchten maar thuiskomen bij mezelf, dat is wat ik te vieren heb vandaag. 

Kathleen

Wat me opvalt is dat jullie zulke geweldige community builders zijn. Ik ben verslaafd aan jullie 30 dagen idee. Wat een verschil als de host (zoals jullie saampjes) je aan de hand neemt en het enthousiasme ook deelt. Ik leer van jullie nu ook hoe belangrijk dit aspect is. Zelf sta ik op het punt om ook een betaalde groep te beginnen en ga dit dus meenemen. Ik moet alleen nog even oefenen op mijn camera skills, want aan die van jullie kan ik echt niet tippen. Wat een natuurtalent!!! Ik vind het allemaal zo mooi en leuk dat ik moeite krijg om me op mijn werk te focussen. Je zou bijna denken dat ik mijn werk niet leuk vind, maar niets is minder waar. Ik snap alleen nog steeds niet hoe Anouk en Gwen dit weten te bewerkstelligen. Het is geweldig!

Arrianne

Ik ben Anouk en Gwen zo dankbaar dat ze het 30-daags experiment met meer mensen hebben willen delen, want voor mij heeft het zo veel verschil gemaakt. Ik heb niet per se meer energie, maar wel veel meer zin om op te staan. De communicatie tussen mijn partner en mij is stukken beter. Ook op fysiek vlak gaan dingen beter. Ik ben me veel bewuster van dingen en doordat ik dat ben kan ik daar ook wat mee. Ik merk dat ik iedere week vooruit ga en niet meer op hetzelfde level blijf hangen en dat is heel fijn om te merken. Ga zo door alstjeblieft!

Ik ben heel blij dat er mensen zijn zoals jij en Gwen die dit soort dingen doen. Vanuit een goede intentie, vanuit je hart. Ik ken jullie als personen die niet zomaar iets doen maar zich echt verdiepen in waar jullie mee bezig zijn. Ik hoop echt dat jullie heel veel mensen gaan bereiken, zodat je de mensen kan helpen die het zo hard nodig hebben. Mij hebben jullie heel fijn geholpen. Dankjewel!

Yvonne

Over de 30 daagse

Als je meedoet met de volledige 30 daagse, dan krijg je:

1. Een praktisch werkboek

2. Een 30 Dagen journal

3. Een inspirerende en energieke start-up meeting

4. Online Masterclass Goalgetting

5. Yoga en meditatielessen

6. Facebookgroep met enthousiaste bondgenoten

7. Wekelijkse Q&A’s

8. Toegang tot het Sisterhood Membership

Meld je je vóór 1 oktober aan voor de volledige 30 Daagse in de Sisterhood, dan krijg je óók nog 3 dikke bonussen!

En dat allemaal voor maar 66 euro!

Als Sister van het Membership behoud je voor maar 66 euro per maand tot aan het einde van dit jaar toegang tot dit alles! Je betaald eenmalig 66 euro om mee te doen aan de 30 daagse experience en te proeven van het Membership. Je besluit zelf of het daar bij blijft of je tot het einde van het jaar bij ons blijft. Je zit nergens aan vast.

Wie zijn wij?

Wij zijn Anouk en Gwen. Wij zijn elkaars businessbuddy’s, elkaars coaches maar vooral elkaar zussen. Ondanks dat we heel verschillend zijn, hebben we één ding gemeen. Wij hebben allebei van onze levensmissie ons beroep gemaakt.

Anouk

Mijn missie is om jou te helpen meer uit jezelf en uit je leven te halen door je in contact te brengen met je levensmissie en je te inspireren en ondersteunen jouw eigen levenspad te bewandelen, zodat je een leven met meer rust, plezier en voldoening kunt gaan leven. Met verlicht je levenspad geef ik live en online workshops en trainingen op het gebied van mindset, universele wetten en wijsheid en persoonlijke ontwikkeling.

Gwen

Het is mijn missie om mensen te inspireren het allerbeste uit zichzelf te halen zodat ze hun volledig potentieel kunnen bereiken in het hebben van een gezond, gelukkig en vredig leven. Ik doe dat door middel van (online) yoga en meditatielessen, soundhealings en massages. Ook geef ik coaching op het gebied van mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Het grote succes van het vorige experiment heeft geleid tot ons fantastische Sisterhood Membership.

Wij zijn de Sisterhood gestart vanuit ons eigen verlangen om gezonde gewoontes en eigenschappen te integreren in ons leven omdat we WETEN dat we ons dan beter, fitter en gelukkiger voelen. Op eigen houtje is dat best moeilijk, maar samen is dat een heel stuk makkelijker en leuker! Daarbij delen we graag onze ervaring, kennis en wijsheid op het gebied van gezond leven, bewegen, mindset en spiritualiteit om zo de bewustwording te vergroten.

Wij geloven dat hoe meer vrouwen in hun kracht komen te staan en gaan doen wat ze het liefste doen, de wereld een stukje mooier, lichter en liefdevoller zal zijn. 

Empower us to empower others!

NOG ÉÉN KEER OP EEN RIJ

30 daagse Experience ‘De beste versie van jezelf’

 • Werkboek + 30 dagen journal | twv 37 euro
 • Online Start-up meeting + Masterclass | twv 54 euro
 • Yoga en meditatielessen | twv 99 euro
 • Facebookgroep met bondgenoten | Onbetaalbaar
 • Toegang tot Avonturiers account Sisterhood | twv 66 euro

In de Sisterhood:

 • Terugkijken Meetings & Masterclasses van juli t/m september | twv 81 euro
 • E-course ‘Ontdek je droomleven | twv 67 euro
 • Bibliotheek vol inspiratie en informatie rondom zelfontwikkeling | Onbetaalbaar

Bonussen voor snelle beslissers:

 • 4x live online yogales | twv 60 euro
 • 10 daagse challenge ‘eten op gevoel’ | twv 67 euro
 • BLISSED Lifestyle E-book | twv 37 euro

Totale waarde: meer dan 600 euro!
Meld je nu aan en doe mee voor maar 66 euro!